fbpx

29 Nye boliger på Musicon

Kontakt EDC og få en personlig fremvisning

Du kan nu se en indflytningsklar lejlighed. 

Rabalderstræde – Bæredygtighed og kærlighed til miljøet

Rabalderstræde er udviklet med ambitionen om at skabe moderne boliger i 5-6 etager, hvor bæredygtighed, nyskabende arkitektur og integration i det aktive og levende nærmiljø er tænkt ind som hjørnesten.

Rabaldertraade-Roskilde-exterior-view-5

Et udtryk, der bibeholder Musicons industrielle historie

Et af Rabalderstrædes arkitektoniske kendetegn er facadernes kreative brug af lameller. De danner en flot sammenhængende facadestruktur med karakterisstiske variationer. Facadernes farvepalet er holdt i toner, som trækker en række klare referencer til de eksisterende farvenuancer i området. Men de peger også tilbage til Musicons industrielle historie og arven fra betonfabrikken Unicon.

Beton – gør det smukke praktisk og det praktiske smukt

De kommende beboere på Rabalderstræde flytter ind i en bebyggelse, som gør det smukke praktisk og det praktiske smukt. Et godt eksempel er arkitekturens vidundermateriale, beton. Rabalderstræde er yderst opmærksom på den industrielle arv fra betonfabrikken Unicon, der før Musicon huserede på adressen, hvorfor arkitekterne har fortolket materialet på en ny og spændende måde. Når du træder ind i Rabalderstrædes fire enkle trappeopgange, oplever du den industrielle beton i en ny og anderledes udgave. Det samme gør sig gældende, når du bevæger dig rundt på udearealerne. Her møder du spor fra områdets fortid i form af rå industrielle betonflader. Her er plads til rulleskøjter og løbehjul, hinkeruder og andet street-art i børnehøjde.

Små, grønne, beplantede hyggeøer

Rabalderstrædes uderum er kendetegnet ved sine små, grønne, beplantede hyggeøer. Her kan beboerne få en sludder med naboerne, arrangere loppemarked eller spise en middag i de charmerende omgivelser. Der er også små regnbede og render, som,udover at være en funktionel del af regnvandssystemet, også er et dekorativt element, som skaber dynamik. Ligesom med de industrielle betonoverflader vidner beplantningen på Rabalderstræde også om områdets fortid. Det er nemlig planter, som naturligt gror i området.

Rabalderstræde samarbejder med erfaren entreprenør med 85 års succesrig historie.

JORTON sætter en ære i at levere holdbare og langtidssigtede løsninger. Vores arbejde er karakteriseret af stor forståelse for projektets helhed. Vores grundlæggende styrke er en stabil organisation i en velforankret og velkonsolideret virksomhed, der siden 1932 har gennemført alle former for byggeri.

entreprenoer_01
entreprenoer_02
entreprenoer_03
entreprenoer_04

Samarbejdspartnere

Vil du følge Rabalderstræde og byggeriet af de nye boliger på Musicon?