fbpx

29 Nye boliger på Musicon

Kontakt EDC og få en personlig fremvisning

Du kan nu se en indflytningsklar lejlighed. 

Lysindfaldet er i særklasse

I Rabalderstrædes moderne boliger er der gulvvarme i alle rum. Det baner vejen for store og smukke gulv-til-loft glaspartier, som giver lyset i de 70 boliger på Rabalderstræde de bedst mulige betingelser.

”Rummenes lysindfald varierer i intensitet alt efter vejr og årstid – derfor skal lyset dirigeres. En del af den opgave klarer lamellerne. De fungerer som elegante solfiltre, der beskytter mod lyset. De har også en anden vigtig funktion. De separerer uderummet og skaber privathed,” forklarer Johnny Svendborg, Arkitekt på Rabalderstræde

Fællesskabet er inkorporeret i udviklingen af boligerne

Musicon er et område, hvor værdier som fællesskab og mangfoldighed er i centrum. Det samme gør sig gældende for boligerne på Rabalderstræde, som er designet til at bringe familien sammen. Derfor er køkken- alrum-stue disponeret, så de forskellige beboere kan sysle med hver deres aktivitet uden at forstyrre de andre, men stadig være sammen. Der er plads til at lade op, og der er mulighed for at folde sig ud. Det er det moderne familielivs fundament..

Vågn op til lys, luft og en udsigt der rocker

I Rabalderstrædes soveværelser er det svært at få det forkerte ben ud af sengen. De er nemlig designet til at gøre hver morgen til en stor dag. Her får du god rumhøjde, der giver luft og plads til at vågne, høje flotte glaspartier der inviterer lyset indenfor og det praktiske walkincloset holder styr på garderoben.

Lækre materialer og smukke detaljer giver velvære

Rabalderstrædes baderum er udviklet med en kombination af lækre materialer og smukke detaljer.

De enkle armaturer og smukke flader giver en rolig rumoplevelse. En effektiv vaskesøjle i et kvalitetsmærke sørger for, at der også er styr på den del af det moderne vaskeliv.

Hygge i karnappen

En skøn karnap giver en fantastisk hvile- og hyggeplads til familie og gæster. Rabalderstrædes karnapper udmærker sig nemlig ved at kunne møbleres. Eksempelvis med sofa eller daybed, hvorfra man har en skøn udsigt til Musicon og områdets mange kulturoplevelser.

For at skabe et varieret facadeudtryk, placeres karnapperne på Rabalderstræde forskelligt på hver etage.

Nyd et køligt glas hvidvin med udsigt over Roskildes nye kreative bydel

Alle Rabalderstrædes 70 boliger har en eller flere skønne, brede terrasser. Mange med direkte adgang fra master bedroom. Her får du en ekstra stue med frisk luft og en betagende udsigt over Musicon. Her kan man drikke morgenkaffe, grille aftensmaden og nyde solnedgangen.
Tilmed får man i én uge om året gratis musikoplevelser i verdensklasse, når man er vidne til Nordens absolut største musikfestival.

Orangeri på toppen
På toppen af Rabalderstræde bliver der opført en stor, fælles tagterrasse med tilhørende orangeri kun for beboerne, hvor fællesskabet for alvor kan spire. I den lille grønne oase tæt på himlen kan Rabalderstrædes beboere nyde hinanden, dyrke fællesskabet og lade naboskabet vokse. Der er nemlig en ganske særlig stemning på taget af Rabalderstræde. Hævet over byen sidder man på første parket for at fornemme det pulserende liv i Musicon, alt imens du nyder samværet og den betagende udsigt.

Vil du følge Rabalderstræde og byggeriet af de nye boliger på Musicon?